Камагра (Kamagra)

Покупна цена Kamagra 100 mg, Sildenafil

Камагра 100 е лекарствен продукт, специално разработен за обръщане на негативните ефекти на еректилната дисфункция. Той е базиран на силденафил, който е използван при създаването на Виагра. С негова помощ можете бързо да забравите за сексуалната импотентност и да възстановите увереността си в леглото. Лекарството ви помага да се справите с проблеми от всякаква сложност.

В нашата онлайн аптека можете да закупите Камагра 100 таблетки 24 часа в денонощието. Ние предлагаме без рецепта средства за повишаване на ефикасността на най-добрите цени. Нашите консултанти винаги с удоволствие ще отговорят на всички ваши допълнителни въпроси.

 • Бързо начало на действие
 • Дълготраен ефект
Сигурна транзакция
Посетете връзките за сертификати на страницата на касата
Payment Methods

Камагра 100mg

Опаковка Цена Per Таблетка Спестявате Бонус
100mg x 12 табл.
103.53 лв.
8.63 лв. 0 лв. - Купете
100mg x 20 табл.
172.6 лв. / 160.2 лв.
8.01 лв. 12.4 лв. - Купете
100mg x 32 табл.
276.17 лв. / 225.61 лв.
7.05 лв. 50.56 лв. - Купете
100mg x 60 табл.
518.05 лв. / 374.65 лв.
6.24 лв. 143.4 лв. + 4 табл. Купете
100mg x 84 табл.
724.75 лв. / 492.07 лв.
5.86 лв. 232.68 лв. + 6 табл. Купете
100mg x 120 табл.
1035.44 лв. / 615.44 лв.
5.13 лв. 420 лв. + 6 табл. Купете
100mg x 180 табл.
1552.58 лв. / 812.78 лв.
4.52 лв. 739.8 лв. + 6 табл. Купете
100mg x 360 табл.
3107.37 лв. / 1562.97 лв.
4.34 лв. 1544.4 лв. + 6 табл. Купете

Пример за плик
Поръчката ви ще бъде опакована надеждно и доставена в рамките на 24 часа. Ето как изглежда опаковката (действителни снимки на изпратения артикул). То е с размерите и вида на обикновено писмо (24x11x0,7 cm) и съдържанието му не липсва.
Метод на доставка
Експресна доставка
Време за доставка
4-11 работни дни
Цена
29.33 лв.
Международна доставка
Защита и безопасност
Дискретна опаковка
Гаранция за поверителност и анонимност
Доставка на вашата поръчка в рамките на 21 дни
100% гарантирана доставка.

Цел и характеристики на Kamagra

Лекарството трябва да се използва за лечение на сексуална импотентност само след консултация с Вашия лекар. Предписва се при ниско либидо, липса на либидо или слаба еректилна функция. С негова помощ можете да поддържате ерекция за времето на сексуалния акт и да се възстановявате по-бързо между половете. Продуктът се е доказал при лечението на заболявания, причинени от стрес, високи нива на физическо натоварване или нездравословно хранене. Дори когато се развие импотентност при мъжете, хапчетата остават ефективни.

Как действа Kamagra върху тялото и какви са нейните ефекти?

Силденафил е активната съставка на таблетките и неговото действие определя списъка с ефекти, които пациентът получава по време на ситуационна или редовна употреба. Инхибиторът PDE-5 помага за възстановяване на кръвообращението в тазовите органи, което кара тъканите да се изпълнят с азот, а гладката мускулатура да се отпусне. Повишаването на нивата на cGMP води до напълване на кавернозните тела с кръв, което предизвиква естествена ерекция. Лекарството е ефективно само ако е сексуално стимулирано. В противен случай няма да работи, така че няма нужда да се притеснявате, че ще получите ерекция на обществено място.

Разлики между Kamagra и Viagra

Виагра и Камагра са базирани на една и съща активна съставка. Поради тази причина механизмът на действие върху организма ще бъде абсолютно еднакъв. Камагра обикновено се избира от пациенти, на които Виагра не е успяла да помогне напълно. Също толкова важен стимул за избор на генеричен продукт е достъпната цена на хапчетата. Страничните ефекти от генеричните хапчета са по-редки и започват да действат само след 45 минути, докато сексът е възможен само след един час след приема на Виагра.

Приемане на Kamagra

Периодичният прием ви позволява бързо да приведете сексуалната си система в активно състояние. В същото време много мъже приемат лекарството на курс, което им позволява да поддържат добра концентрация на силденафил в кръвта по всяко време. Стандартната доза на Kamagra не надвишава 50 mg. Приемането на таблетките на празен стомах ще ускори настъпването на резултатите. Максималният ефект от приема на таблетките може да се получи за един час от момента на приемането им, но първите резултати от таблетката се получават още 30 минути след приема. Способността за сексуален контакт продължава до 5 часа.

Какво още трябва да знам, преди да вляза?

Ако възнамерявате да приемате силденафил, винаги трябва да попитате Вашия лекар за съвет. Вашият лекар е този, който може да препоръча най-добрата доза и начина, по който трябва да приемате лекарството. Ако в миналото сте имали някое от следните заболявания, трябва да уведомите Вашия лекар:

 • сърдечни заболявания;
 • чернодробна или бъбречна недостатъчност;
 • визуални заболявания;
 • стомашна язва;
 • кръвни заболявания.

Не е подходящ за пациенти, които наскоро са претърпели инфаркт или инсулт. Противопоказан е при пациенти с деформации на пениса или склонни към приапизъм. 

Дозировка на Kamagra 100

Оптималната доза може да се определи само при посещение при Вашия лекар. Обикновено започвате с 25 mg, което е минималното количество от веществото на ден. Препоръчителната доза е 40 mg силденафил. Максималното количество от активната съставка на ден е 100 mg. Това количество трябва да се приема при тежка еректилна дисфункция.

Лекарството не предизвиква зависимост или пристрастяване. В същото време след курса на лечение трябва да се направи почивка от 1 месец. Дневната доза не трябва да се увеличава, за да се избегнат отрицателни реакции на организма към съставките на лекарството.

Взаимодействие с други таблетки и вещества

Подобно на Виагра, Камагра е несъвместима с алкохола, така че трябва да избягвате да пиете, докато приемате Камагра. В противен случай човекът ще изпита отрицателни ефекти и ефектът от веществото ще бъде минимален.

Ако преди началото на курса мъжът вече приема други лекарства, той трябва да информира лекаря си. По-специално, забранено е едновременното приложение на Kamagra със стимулатори на гуанилатциклазата, азотни бустери, нитрати, редица антибиотици и PDE-5 блокери. Пълен списък на несъвместимите лекарства можете да получите от Вашия лекар.

Противопоказания за употреба

Абсолютно противопоказание за приема на таблетките е индивидуалната непоносимост. Лекарството не трябва да се употребява от момчета под пълнолетна възраст. Освен това хапчето не е тествано върху жени, така че не се препоръчва за покупка от жени.

Камагра не оказва влияние върху шофирането. Страничните ефекти на Kamagra обаче включват главоболие, понижено кръвно налягане и нарушено зрение, така че хората с професии, които изискват бързина на реакциите и постоянна концентрация, трябва да бъдат внимателни, когато приемат лекарството.

Странични ефекти на Kamagra 100

Рискът от негативни ефекти ще бъде минимален, ако Kamagra се приема правилно. Сред изразените реакции на организма към хапчето са

 • мигрена;
 • замайване;
 • гадене;
 • спад на налягането;
 • алергии;
 • хрема.

За да намалите риска от здравословни проблеми при приема на Камагра, е важно да следвате препоръките на Вашия лекар. За да противодействате на негативните реакции, трябва да използвате само оригинални лекарства за терапия. Можете да поръчате такива хапчета за потентност на нашия уебсайт. Сътрудничим си с доверени доставчици и винаги вземаме предвид допълнителните желания на клиентите при изпълнение на поръчката.

Предозиране на лекарството

Ако човек предозира веществото, той ще изпита същите негативни реакции, както ако го приемаше нормално, но те ще бъдат по-продължителни и по-изразени:

 • диспепсия;
 • Алергична назална конгестия;
 • припадък;
 • зрителни смущения;
 • замайване.

Лечението на изброените нежелани реакции е симптоматично.

Съхранение на Kamagra 100

Продуктът запазва първоначалните си характеристики за 3 години от датата на производство. Таблетките не трябва да се приемат след изтичане на срока на годност. За съхранение изберете място, недостъпно за деца, с температура на околната среда до 30 градуса по Целзий.

Отговорност

Лекарството се използва за възстановяване на еректилната функция, така че е задължително да се консултирате с лекар. Администрацията на онлайн аптеката не носи отговорност за евентуални странични ефекти, причинени от самолечението. Информацията за хапчетата Kamagra 100 е предоставена само с информативна цел.

 • Отзиви от клиенти

Kamagra
2022-05-20

Качествени продукти на страхотна цена и бърза доставка

 • Популярни продукти
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
5.31 лв. табл.
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
4.7 лв. табл.
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
5.39 лв. табл.